Companie

DHD este o afacere de familie inceputa in anul 2010, gandita ca o alternativa la marile structuri din domeniu existente in piata. Astfel, intregul concept a fost gandit inca de la inceput in jurul clientului, venind in intampinarea dorintelor sale de a avea o amenajare deosebita. Rand pe rand am adaugat categorii noi de produse in portofoliu la solicitarea partenerilor nostri, astfel incat acestia sa poata achizitiona un pachet mai mare de produse din acelasi loc. In felul acesta, intregul concept de amenajare este mai legat, intrucat mostrele pot fi alaturate si luate decizii imediate. In plus, se scurteaza si timpii dedicati cautarilor.

Portofoliul de produse este atent ales, calitatea este un deziderat demult bifat, atentia noastra fiind indrepatata catre producatorii inclinati catre design ce rezista in timp.

In showroom-ul nostru am incercat sa cream o atmosfera placuta, in care clientii sa se simta ca acasa. Intrucat consideram ca fiecare amenajare trebuie sa beneficieze de atentia maxima, am dorit inca de la inceput ca intalnirile cu clientii sa aiba loc cu programare, lucru pe care cu totii l-am simtit ca fiind benefic.

Pentru a fi tot timpul la curent cu noutatile, am participat in fiecare an la targuri internationale de profil, am vizitat fabrici pentru a studia mai bine produsele pe care le oferim clientilor nostri.